Снимки struma.comАко институциите си вършеха работата и обръщаха внимание на тревожните

...
Снимки struma.comАко институциите си вършеха работата и обръщаха внимание на тревожните
Коментари Харесай

Историята на една предизвестена смърт: Невинно загиналата красавица Фатиме можеше да е жива, ако преди три години някои бе видял тези снимки

Снимки struma.com

Ако институциите си вършеха работата и обръщаха внимание на тревожните сигнали, подавани от обезпокоени благоевградчани, то днес 19-годишната студентка Фатиме щеше да е жива. Нямаше да се стигне до този съдбовен случай, окървавил рисковото кръстовище сред улиците " Дойран " и " Славянска " в Благоевград, написа
struma.com.

 

Още през есента на 2014 година, когато починалото през днешния ден момиче е било едвам на 16 години, из града плъзнала информация, озаглавена „ Внимание, рисково кръстовище покрай ЮЗУ „ Н. Рилски “, превърнато в паркинг под носа на полицията “. Тогава всички се обединили към мнението, че кръстовището е извънредно рисково, защото никой не съблюдава маркировката и знаците и на мястото се паркира безобразно.

Тогава инспекция на локална медия открила, че при метод от долната страна на улица „ Дойран “ е безусловно невероятно да се влезе в кръстовището без боязън, че преминаващ през „ Славянска “ няма да пресече съдбовно пътя. Видимостта е съвсем нулева. Същото важи и за метод от гора страна. 

Десетки коли са паркирани до пешеходните пътеки и всеобщо не съблюдават знаците.
 



Граждани, живущи в близките блокове оповестиха, че не се вземат ограничения против нарушителите.

Те споделят още, че в случаите, които са виждали по какъв начин полицията стопира за инспекция директно след кръстовището и проверявали за алкохол и документи, а в това време погрешно паркираните не се обезпокоявали. 

Основен проблем, споделиха тогава благоевградчани, е заведение за публично хранене, изключително известно на обяд, когато кръстовището е цялостно с погрешно паркирани коли.

До момента очевидно обстановката не се е трансформирала. 

Днес на това място почина едно дете. 19-годишното момиче бе пометено на пешеходна пътека.

Дали водачът е имал видимост, дали момичето е изскочило ненадейно зад някоя от паркираните коли и водачът Илия от Черниче, не я е видял ще открива следствието по случая. 

Но хората в региона се оказаха зли пророци. Неколкократно предупреждаваха, че тук ще се стигне до съдбовен случай. И се оказаха прави!

Вижте фотоси от преди 3 години, описващи обстановката на рисковото кръстовище.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР